De Engelstalige radio-presentator Tam van Nnieuws-radio ThalsFM schreef om het diepbruine Guinness bier te eren een song met als titel ‘Arthurs Beer’.


In 1759, 252 jaar geleden, ondertekende Arthur Guinness één van de meest opmerkelijke contracten allertijden.

Het is die 252e verjaardag van het ondertekenen van het beroemde Arthur Guinness contract dat op donderdag 22 september wereldwijd wordt gevierd. En dat met een Global Toast ter ere van Arthur Guinness.

Het nummer  dat radio-presentator Tam schreef is een echte meezinger en samen met zijn muzikale buddies brengt Tam ‘Arthurs Beer ‘ LIVE op het podium van Kelly’s Irish Pub in Antwerpen.

Donderdag 22 september is Guinness de rode draad doorheen de gekozen nummers  die Tam & Friends voor Arthur Guinness Day uit de folk muziek-lade naar boven halen. Samen met Kim De Scheerder van de Antwaarpse volksgroep Hopeloos werd een folk playlist samengesteld om u tegen te zeggen! Herwerkt, herschreven en met heel veel ruimte voor ambiance.

Tam & Friends  is een muziekproject waarin een heleboel ervaren muzikanten uit de Kempen samenwerken. Op krachten komen na een geslaagd optreden doen ze steevast met een Guinness in de hand.


Tam & Friends
Donderdag 22 september   22u - 01u
Kelly's Irish Pub (vlakbij het Centraal Station Antwerpen )
De Keyserlei Antwerpen.